Gå till innehåll

Vaxholm, 22-23 maj, inställd!

22-23 maj 2018
Dag 1: Avresa: 7,00 Fjärrbuss Mjölby, 07,30 Fjärrbuss Linköping, 08,10 Resecentrum hpl C3-C6 Norrköping, 08,50 Busscentralen Nyköping Idag reser vi mot huvudstaden. Vi stannar vid Sillekrog där ni kan inta er medhavda frukost eller så finns det att köpa på restaurangen eller macken. Vi har kaffe/the i bussen om ni önskar. Nu fortsätter vi till Vaxholm och här möter vi upp vår guide som kommer att ta oss med på en stadsvandring. Vår lunch intar vi på Vaxholm Hotell och därefter fortsätter vi ut till Kastellet, Vaxholms Fästning. Ni kommer att bli guidade på muséet och utanför berättar er guide om fästningen, därefter får ni en stund på egen hand. Med båt kommer vi åter till Vaxholm och vidare med buss till Stockholm. Här checkar vi in på Scandic Foresta på Lidingö och avslutar dagen med gemensam middag (dryck ingår ej).
Dag 2:
Efter frukost far vi in till city och möter upp vår guide som tar oss med på Söder och Gamla stan. Guidningen sker med buss och till fots. Vårt sista stopp på denna resa blir på Tullgarns slott . Här börjar vi med lunch på Tullgarn. Efter lunchen får ni en guidad visning av slottet som i nuvarande skick uppfördes av Magnus De la Gardie och stod klart 1727. Det är ett mycket välbevarat slott och med många intressanta inredningar kvar. Vi avslutar med busskaffe med dopp. Med många fina intryck beräknar vi vara tillbaka i Linköping ca 19,00 och i Mjölby 19,30.

 

Ingår: Bussresa, Logi del i dubbelrum, 1xfrukost, 2xlunch, 1xkaffe/smörgås, 1xmiddag exkl. dryck, 1xbusskaffe m dopp, Alla guidningar/visningar enligt program Tillkommer: Enkelrumstillägg 625, --

Anmäl er till: Helen Lindqvist mail: lindqvist660@gmail.com eller 070-410 99 66 Anmäl senast den 15/4 2018 Därefter skickar Vikingbuss ut resebevis och inbetalningskort. Tänk på att se över ert avbeställningsskydd. Allmänna resor för paketresor gäller.