Gå till innehåll

Växjö Släktforskardagarna

 SLÄKTFORSKARDAGARNA 2018 VÄXJÖ 1–2 september Tema ”Migration” Fortnox Arena

Följ med DIS-Filbyter till Växjö i egen chartrad buss.
Lördag 1/9: Planerad avresa från Norrköping 7.30, Linköping 8.00 och Mjölby 8.30 för att vara framme i Växjö till lunchtid (inkl. kort rast). Vi bor på Toftastrand Hotel, Lenhovdavägen. Hotellet ligger ca 8 km från arenan. Bussen kör oss till hotellet efter mässans stängning samt tar oss till och från banketten på kvällen för de som vill delta i den. Det finns även möjlighet att äta middag på hotellet.
 
Söndag 2/9: Frukost och busstransfer till Fortnox Arena med ett eventuellt kort stopp för ett besök i Växjö Domkyrka. Tid återkommer vi till beroende på när mässhallarna öppnar. Hemresa då mässhallarna stänger.
Pris: bussresa inkl. logi i dubbelrum med frukost 1150:-/person. Enkelrumstillägg : 300:- Entré till mässhallarna och banketten ingår ej.
Anmälan och eventuellt frågor till Helén Lindqvist sekr@dis-filbyter.se tel. 0704-109966. Anmäl dig snarast, med namn, adress, e-post och telefonnummer. Begränsat antal platser! Resehandlingar och inbetalningskort kommer från Viking buss.
Obs! Förhandsanmälan till entré, föreläsningar och bankett görs på SFD-2018 hemsida http://sfd -2018.se/ (när hemsidan blir klar).