Gå till innehåll

Aktuellt


Dis-Filbyter deltar i TellUs 2018 bok- och berättarmässa i Linköping 1:a december se länken: http://ostergotlandsbokmassa.se/program-2018/
Scenen-i-ljusgården:
14.30-15.00 Berit Peukert | Idioterna i våra kyrkböcker
15.00-15.30 Lisbeth Engdahl | Tips för dig som vill släktforska


Välkommen till ordinarie årsmöte 2019
Lördagen den 23 februari 2019 kl.10.00 i Vagnhallen i Föreningshuset Fontänen, Linköping. Kallelse med dagordning sänds via e-post i vederbörlig tid och kommer även att finnas på vår hemsida. www.dis-filbyter.se

Årsmötesföredrag Av Gudrid Hansen. Som kåserar kring livets kringelikrokar. En berättarstund med mycket värme och glädje, blandat med en gnutta vemod. Ett perfekt recept för gemenskap en lördags förmiddag i februari!

Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Vi bjuder på kaffe/the och smörgås, ange ev. specialkost. Därför behöver vi din anmälan, senast 12 februari till: sekr@dis-filbyter.se eller ring 0704-109966.


Kom med i gemenskapen !

Släktforskarföreningen DIS-Filbyter har uppmärksammats som den  släktforskarförening i Sverige som har högst nettoökning av medlemmar 4 år i rad. Detta speglar av sig i vår verksamhet, 35-40 kursstarter i släktforskningsrelaterade ämnen varje år över 30 föreläsningar/träffar osv.
Vill Du också bli med ? Välkommen som medlem.
Vi behöver också fler funktionärer, alla kan hjälpa till, välkommen att höra av Dig


DISBYT-tävling
Den som skickar in ett bidrag till DISBYT deltar automatiskt i en utlottning av en mindre present. Varje månad dras en ny vinnare, så lämna in ditt bidrag nu!
Instruktioner finner du här.
Vinnare i Oktober: Inger Swenson, Linköping.