Gå till innehåll

Motala

Vi hjälper dig med släktforskning.


Sidan uppdateras kontinuerligt.


Motala:

Urban Hjärnes Väg 11, Motala


Vi vill att du som medlem ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap i vår förening. En viktig del i detta är en livaktig och attraktiv verksamhet. Du ska kunna få hjälp med din släktforskning av kompetenta handledare, få tillgång till kurser och kunna gå på intressanta föreläsningar. Se dina: Medlemsförmåner i DIS-Filbyter.  Forskning: besök vår forskarsal på Studiefrämjandet, på torsdagar.Forskarstugan är öppen alla torsdagar kl.13-16 för egen forskning. Studiefrämjandets personal hjälper till med eventuella praktiska och tekniska frågor om datorerna.

Handledare på plats torsdagen den 25/4 och 2/5 från ca kl. 13.00

Flera föreläsningar arrangeras i Motala. Se under Verksamhet/Föreläsningar 2019

Nu i vår har vi inte kunnat schemalägga några handledare men vi jobbar på det. Förhoppningsvis har vi en handledare en gång per månad. Mer info om det här på hemsidan.

Känner du att du vill vara handledare hör av dig till Torbjörn Wahlström eller Helén Lindqvist.


Vi söker fler personer som vill hjälpa till i Motala. DIS-Filbyter växer mest av alla släktforskarföreningar i Sverige för tredje året i rad! Vi behöver fler medhjälpare i verksamheten. Alla bidrag små som stora uppskattas. Du kanske hittar intressanta och roliga uppgifter i någon av våra verksamhetsgrupper eller som handledare i forskarsalen eller medhjälpare på våra kurser. Du kanske till och med vill bli kursledare? Vem vet. Hur som helst är du hjärtligt välkommen till ett stimulerande och trevligt gäng funktionärer i DIS-Filbyter. Kontakta vår ordförande Helen Lindqvist, sekreterare Gerd Jacobsson.