Gå till innehåll

Motala

Vi hjälper dig med släktforskning.

Urban Hjärnes Väg 11, Motala

Sommaruppehåll
Bäste medlem i DIS-Filbyter Motala.

Sommar och semester. Vi har sommaruppehåll fram till augusti/september i Motala. Corren kan ha felaktiga uppgifter.


Vi vill att du som medlem ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap i vår förening. En viktig del i detta är en livaktig och attraktiv verksamhet. Du ska kunna få hjälp med din släktforskning av kompetenta handledare, få tillgång till kurser och kunna gå på intressanta föreläsningar. Se dina: Medlemsförmåner i DIS-Filbyter. Du kan ta del av följande aktiviteter: Forskning besök vår forskarsal på Studiefrämjandet. På tisdagar, udda veckor,  kan du få hjälp av våra handledare.

Forskarstugan är öppen alla tisdagar kl. 13-16 dock med handledare endast udda veckor. Handledaren hjälper såväl nybörjare som erfarna forskare. Vi hjälper dig, samt svarar på frågor. Välkommen in på tisdagar 13:00 –16:00!


Vi söker fler personer som vill hjälpa till i Motala. DIS-Filbyter växer mest av alla släktforskarföreningar i Sverige för tredje året i rad! Vi behöver fler medhjälpare i verksamheten. Alla bidrag små som stora uppskattas. Du kanske hittar intressanta och roliga uppgifter i någon av våra verksamhetsgrupper eller som handledare i forskarsalen eller medhjälpare på våra kurser. Du kanske till och med vill bli kursledare? Vem vet. Hur som helst är du hjärtligt välkommen till ett stimulerande och trevligt gäng funktionärer i DIS-Filbyter. Kontakta vår ordförande Torbjörn Wahlström,  sekreterare Helen Lindqvist.