Gå till innehåll

Motala

Vi hjälper dig med släktforskning.


Sidan uppdateras kontinuerligt.


Motala:

Urban Hjärnes Väg 11, Motala


Vi vill att du som medlem ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap i vår förening. En viktig del i detta är en livaktig och attraktiv verksamhet. Du ska kunna få hjälp med din släktforskning av kompetenta handledare, få tillgång till kurser och kunna gå på intressanta föreläsningar. Se dina: Medlemsförmåner i DIS-Filbyter.  Forskning: besök vår forskarsal på Studiefrämjandet, på torsdagar.Forskarstugan är öppen alla torsdagar kl.13-16 för egen forskning. Studiefrämjandets personal hjälper till med eventuella praktiska och tekniska frågor om datorerna.

Nu tar vi vår- och sommaruppehåll i forskarsalen i Motala och önskar alla medlemmar en riktigt skön sommar.

Ta gärna kontakt med någon av oss inför hösten med förslag på föreläsningar och någon kurs. Vi behöver även handledare i forskarsalen till hösten så hör gärna av dig om du är intresserad.


Vi söker fler personer som vill hjälpa till i Motala. DIS-Filbyter växer mest av alla släktforskarföreningar i Sverige för tredje året i rad! Vi behöver fler medhjälpare i verksamheten. Alla bidrag små som stora uppskattas. Du kanske hittar intressanta och roliga uppgifter i någon av våra verksamhetsgrupper eller som handledare i forskarsalen eller medhjälpare på våra kurser. Du kanske till och med vill bli kursledare? Vem vet. Hur som helst är du hjärtligt välkommen till ett stimulerande och trevligt gäng funktionärer i DIS-Filbyter. Kontakta vår ordförande Helen Lindqvist, sekreterare Gerd Jacobsson.